O8-1 wint de return uit tegen VVO O8-1 uit Velp (4 - 5)

Toegevoegd op 4 november 2019 om 14:22 door Joey De Boer
Whatsapp Facebook Twitter


In de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen werd er thuis verloren van VVO O8-1. In die wedstrijd kwamen snel met 1-5 achter en dat kwamen we niet meer te boven. Het was vandaag vrij regenachtig en wat de trainers opviel voor de wedstrijd was dat de goal bij VVO kleiner waren dan wat we gewend zijn. Dat heeft natuurlijk voor en nadelen. Voordeel is dat onze keeper minder doel hoeft af te dekken. Nadeel is dat onze spelers een minder groot vlak hebben om op te schieten en scoren. Voor de wedstrijd werd aangehaald dat we vandaag scherp moesten beginnen en in balbezit de bal vooruit moesten passen of een actie moesten maken.

 

Na een goed begin van onze kant en de nodige kleine kansjes en mogelijlheden was het ineens raak bij een tegenstoot, 0-1. Daarvoor was Julian uit een vrije trap al dichtbij de 1-0 geweest, maar de bal werd helaas weggekopt. Daarna scoorden we zelf. Jent kreeg de bal op de borst, daarna op de knie om vervolgens de bal met een volley binnen te schieten, 1-1. Nog voor het 1e fluitsignaal scoorden we ook de 1-2. Lass wist goed door te zetten bij onze tegenstander en schoot de bal onberispelijk binnen. Achterin stonden we goed met Julian en Dani en keeper Levi op het goal, die niet heel veel te doen kreeg.

 

In de 2e tien minuten bleven we vrij makkelijk overeind. Achterin gaven Sven en Julian met keeper Levi en hulp van Dani en Twan niets weg en voorin kregen we wat kansjes. Schoten van Lucas, Dani en Twan vonden helaas het net niet. Ruststand 1-2.

 

Na rust een korte mindere fase van onze kant. We kwamen vrij snel met 4-2 achter. Het leek wel of elk schot van VVO raak was. Gelukkig scoorde Lucas, na een kluts voorin waar Twan en Jent bij betrokken waren, met een goed schot de 4-3.

 

De trainers gaven aan dat we alles moesten geven in de laatste 10 minuten. De eerste schoten waren voor ons. Twan had een paar mooie acties, maar zijn schoten vonden meestal de keeper. Ook Lass had het vizier niet op scherp staan. Gelukkig is dan daar vaak onze aanvoerder. Wekelijks is dat een andere speler, maar die band om doet wat extra's. Zo ook vandaag. Aanvoerder Dani ging voorop in de strijd en bij een aanval waarbij Jent de bal van rechts goed voorgaf scoorde Dani de 4-4. Zijn 1e doelpunt voor de O8-1 en wat een belangrijke. Het zorgde voor een stormloop naar voren, waarbij onze verdediging zelf niet meer in gevaar kwam. Sven, Julian en Levi hielden alles tegen. Voorin wist Jent na een mooie actie de bal langs de keeper van VVO te krijgen en zo de winnende 4-5 te scoren.

 

Zo zie je maar weer dat een wedstrijd eerst verliezen met de juiste instelling in de return gewonnen kan worden. Volgende week mogen we echt aan de bak tegen DVOV O8-1. Een team dat vrijwel van alle teams in deze klasse met hoge cijfers weet te winnen. We gaan alles geven en zien wat het ons brengt. Wij trainers kunnen alleen maar trots zijn op wat deze mooie groep spelers, week in en uit met elkaar samen weten neer te zetten.

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Reacties

http://altcoin.host
http://nicehash.pw
http://nicehash.su
http://mining24.info


Bekijk alle blogs
magento