O8-1 speelt ook in 2e competitiewedstrijd gelijk tegen csv Apeldoorn O8-1 (3 - 3)

Toegevoegd op 1 december 2019 om 21:31 door Joey De Boer
Whatsapp Facebook Twitter


Voor de 3e keer dit seizoen moesten we aantreden tegen csv Apeldoorn O8-1. In de vorige 2 ontmoetingen hadden we niet weten te winnen. In de laatste ontmoeting scoorde we in de laatste seconde van de wedstrijd gelijk. We hadden vooraf niet kunnen vermoeden dat het qua scoreverloop vandaag identiek zou gaan worden. We speelden voor ons doen erg laat. Om 11:30 was de start van de wedstrijd. Het was vrij regenachtig en ook koud en ook de grasmat was niet bepaald egaal.

 

De wedstrijd van vandaag ging redelijk gelijk op. Ook al ging dat af en toe met wat kunst en vliegwerk. Achterin hielden we de 1e 10 minuten goed de 0. Sven op het goal en Julian en Levi, samen met Jent, Twan en Lucas werkten hard en goed samen. Er werd ook gescoord en wel door ons. Levi wist na goed doorzetten en een goed schot de 0-1  aan te laten tekenen.

 

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. Nu stonden Dani en Julian achterin en ook zij werkten goed samen. Toch wist csv Apeldoorn een mooie 1-1 te maken. Maar direct daarna deden wij weer wat terug. Keeper Sven had vandaag meerdere goede schoten, zowel uit de handen als vanaf de grond. Vanuit een uittrap bereikte hij Lass die de bal over de keeper van csv Apeldoorn heen wist te schieten. Ruststand 1-2.

 

Na rust even een mindere fase en hierdoor kwamen we met 3-2 achter. We werkten wel hard, kregen ook kansen, maar onze schoten gingen naast of over.

 

In de laatste 10 minuten gingen we op zoek naar de gelijkmaker. Een vrije trap van Levi werd gestopt door de keeper. Een aantal schoten gingen net naast of werden weg gehaald. Aan de  andere kant kwamen we zelf ook 2x goed weg, maar onze verdedigers, Levi en Julian met hulp van Dani, Twan, Lass en Lucas en keeper Sven hielden het doel schoon. Zou het doelpunt dan nog gaan vallen. En alsof het lot ermee speelt ging het net als in de thuiswedstrijd. Sven schoot heel goed uit richting Lucas. Lucas nam de bal goed aan en kapte met links zijn man uit. Hij was daarna niet zelfzuchtig maat passte richting Twan. Twan zag de keeper uitkomen en kapte hem uit en schoot daarna vol met links binnen. Weer een 3-3 eindstand met exact hetzelfde scoreverloop. Ben trots op deze spelersgroep die nooit opgeven en altijd alles geven. Ook zien we elke weer weer mooie dingen die we trainen terug. Op naar nog meer mooie leerzame momenten in dit seizoen.

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento