O8-1 wint voor de 2 keer in 3 maanden van Robur et Velocitas O8-1 (4-6)

Toegevoegd op 1 december 2019 om 21:56 door Joey De Boer
Whatsapp Facebook Twitter


Op een erg koude zaterdagochtend speelden we om 08:30 al tegen Robur et Velocitas O8-1. Ook vandaag mochten we weer op gras spelen. De bovenkant van de mat was nog bevroren en het veld was hobbelig. De vorige competitiewedstrijd stonden we met 4-1 voor maar werd het uiteindelijk nog 4-4.

 

De eerste helft begonnen we erg sterk, achterin stond het met Julian, Sven en keeper Lucas erg goed. Al werd Robur gevaarlijk dan werd het vaak snel onschadelijk gemaakt. Al snel kwamen we op 0-1. Twan vond met een goede pass Lass die de 0-1 binnen schoot. Sven schoof daarna goed het middenveld in, iets wat we vooraf hadden afgesproken. Ook hij wist Lass te vinden en zo werd het 0-2.

 

In de 2e helft bewaakten Sven en Dani het fort. Jent en Levi ondersteunde de verdediging goed en aanvallend creeerden we ook kansjes. Jent was erg slim bij een opbouw van Robur. Hij ontfutselde de verdediger de bal en schoot de 0-3 binnen. Vlak voor rust wist Robur met een afstandsschot de 1-3 te maken. Daarvoor had keeper Lucas nog een paar mooie ballen tegen weten te houden. Ruststand 1-3.

 

Na rust ging de O8-1 rustig verder. Lass pakte zelf de bal af van een Robur verdediger en schoot hem slim in de verre hoek, 1-4. Na een goede uittrap van keeper Lucas kwam de bal weer bij Lass en hij scoorde de 1-5. Ook nu kwam Robur met een afstandsschot terug tot 2-5.

 

De vorige wedstrijd stonden we bij de start van de laatste 10 minuten met 4-2 voor en werd het gelijk. De trainers gaven aan samen te blijven verdedigen en de kansen die we nog zouden krijgen proberen te benutten. Ook nu liep Robur in op ons. Ze maakten snel de 3-5 en vlak daarna de 4-5. Zou het dan weer gebeuren dat we een voorsprong weg zouden geven. Onder toeziend oog van Sint Nicolaas en Voetbal Piet gebeurde dit niet. Levi behield in balbezit het overzicht en stuurde Lass weg in de diepte. Lass bleef rustig oog in oog met de keeper en maakte de 4-6. Vlak daarna nog een actie en schot van Twan die tegen de keeper aan schoot. De scheidsrechter floot af en weer was er een mooie overwinning.

 

Als trainers kijk je soms ook naar de statistieken en tegen de O8 teams uit Apeldoorn hebben we niet verloren in 6 wedstrijden. 2x werd er gewonnen en 4x speelden we gelijk. Geen slechte statistiek al zeggen we het zelf. Volgende week tegen de ongeslagen koploper DVOV. Hopelijk kunnen we dan nog iets moois neerzetten. Wij gaan ervoor.

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento