O8-1 wint voor de 2e keer in een goede wedstrijd van WSV O8-1 (5-7)

Toegevoegd op 30 september 2019 om 20:29 door Joey De Boer
Whatsapp Facebook Twitter


Binnen 4 weken tijd mochten we vandaag opnieuw aantreden tegen WSV O8-1. In de beker werd er na een achterstand van 1-4 gewonnen met 9-6. Toen speelden we thuis, nu mochten we naar de Voorwaarts in Apeldoorn toe.

 

Omdat we de vorige wedstrijd snel achter kwamen werd vandaag benadrukt om met zijn allen goed te verdedigen en in balbezit te proberen de bal naar voren te dribbelen en te passen. Na een goede warming up, begonnen we vandaag zeer goed aan de wedstrijd. In de eerste 10 minuten stonden we als een huis. Niets of niemand kwam er doorheen. Sven, Dani en Lucas en Levi hielden samen met keeper Julian de 0. Voorin wisten wij wel kansen te creeeren en ook te scoren. Het was Lass die na een mooie actie en assist van Levi uit de draai de 0-1 wist te scoren. Daarna was het Lass die over links doorbrak en niet zelfzuchtig was en de bal aan Lucas gaf voor 0-2. De trainer was heel erg tevreden en had ook weinig op of aan te merken en was erg trots.

 

Ook in de 2e 10 minuten begonnen we sterk. De net ingevallen Jent en Twan wisten elkaar goed te vinden en na een mooi breedtepass van Jent kon Twan doorlopen naar het doel. Hij schoot de bal hard in de verre hoek, 0-3. Daarna deed WSV wat terug en scoorde de 1-3. Er werden in deze helft veel mooie duels uitgevochten op het middenveld. WSV dreigde af en toe gevaarlijk te worden, maar dan was daar Sven, Dani of Julian die redding konden brengen. Ruststand 1-3.

 

Na de rust werd de wedstrijd iets gelijkwaardiger. Af en toe wilden we met zijn allen naar voren, maar als er dan een tegenstander blijft staan dan krijg je ook goals tegen. Gelukkig voor ons zijn wij ook een kei in het zelf maken van doelpunten. Na een mooie indribbel en dito pass van Jent kon Lass er 1-4 van maken. WSV deed daarna wat terug door 2-4 te scoren. Het was weer Lass die na een corner van Twan in balbezit kwam en in 2e instantie de bal hoog in het doel schoot. Weer deed WSV wat terug en scoorde van afstand de 3-5. Het slotakkoord was weer voor de O8-1 en na een slimmigheidje van Lass na een vrije trap van WSV scoorde hij de 3-6. In de tussentijd waren het Levi en Dani die achterin redding brachten

 

Met nog 10 minuten te gaan ligt het normaal niet in de verwachting dat we dat nog weggeven. Er werd benadrukt nog 1 helft alles te geven en dat deden we ook. Na doorbreken van Lass werd het zelfs 3-7. Dat WSV vervolgens nog 2 keer wist te scoren is slechts voor de statistieken. Mooi dat we wederom en ditmaal ook met heel mooi voetbal van WSV wisten te winnen. Als je vooraf bespreekt om samen goed te verdedigen, te dribbelen en passen naar voren en proberen met de wreef (wat we hadden geoefend) te scoren en dat een paar keer ook bijna lukte, dan ben je als trainer zeer tevreden. Gelukkig vonden onze toppers dat ook. Op naar volgende week tegen csv Apeldoorn thuis. Dan gaan we kijken of we een beter resultaat kunnen neerzetten dan in de beker.

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs