O8-1 blijft ongeslagen na 3 winst in de competitie en op WSV O8-1 (6-2)

Toegevoegd op 9 maart 2020 om 16:37 door Joey De Boer
Whatsapp Facebook Twitter


Op deze prachtige dag 7 maart speelden we de thuiswedstrijd tegen WSV JO8-1. Voor ons een bekende tegenstander, vandaag onze 4e wedstrijd al weer tegen de Wormense Sport Vereniging. De jongens wisten zelfs te vertellen in de kleedkamer dat we nog nooit hadden verloren van ze. Waarop Joey en Wesley zeiden, laat dan vandaag ook niet de eerste keer zijn. Met de slaap nog in de ogen, ( we speelden éénmalig om 08.30 ipv 09.45 ) liepen we goedgemutst richting de linker achterzijde van veld 1, precies daar waar t zonnetje voor het eerst het kunstgras raakt op een vroege zaterdagochtend.

Helaas zonder onze momenteel topscorer Twan en onze rots in de branding Sven begonnen we de wedstrijd. Beide heren waren helaas ziek.  Dat is natuurlijk een aderlating voor ons ploegje maar gelukkig konden we keeper Floran lenen van de JO8-2.

Dat we de slaap nog in de ogen hadden, konden we de eerste 10 minuten wel merken, we stonden al vrij snel 0-1 achter en wisten zelf amper kansen te creëren. Ook de 2e 10 minuten was het niet heel veel beter, creëerden we wederom weinig kansen maar eerlijk is eerlijk, we gaven ook niet veel weg. Levi, Julian, Dani en Jent  wonnen de duels achterin en op het middenveld. En als er al een bal op goal kwam pakte Floran hem! Voorin waren Lass en Lucas wel gevaarlijk maar wisten we nog niet te scoren.

Na een donderspeech van de trainers hadden wij toch echt nog steeds alle vertrouwen in een goede afloop. Wij hebben nou eenmaal een moeilijk te kloppen ploeg en spelers met veel kwaliteit. Al vrij vlot was het Levi die een bal keihard, hoog tegen de touwen joeg. 1-1, wat een goal!!! Niet lang erna wist diezelfde Levi, Lass te vinden die goed de ruimte zocht en de bal op het juiste moment kreeg, 2-1. Dani klapte dr weer eens op, veroverde de bal met een geweldige-Dani tackle en gaf de assist op Lass die er 3-1 van maakte. 

De 4e periode van onze match begon WSV ietsjes sterker en aanvallender te spelen, wat zorgde voor de 3-2. Maar onze boys waren wakker, en streden voor elkaar. Eerst was het Lucas die met een hard schot bijna scoorde. Daarna maakte Lass de 4-2 na een slechte uittrap van de keeper van WSV, de 5-2 viel al snel hierna, Julian die de bal  niet voor de eerste keer vandaag goed veroverde, Dani inspeelde, die de bal doorspeelde naar Lass die de bal mooi in de verre hoek binnen schoot. De laatste goal was wederom van Lass na een mooie individuele actie. Einduitslag 6-2.

En nog effe Jent he, die speelde een puike wedstrijd met één geweldig moment die effe benoemd moet worden. Zo’n moment waarbij Sierd de Vos van de bank zou springen en keihard KOEKOEK zou roepen. Een geweldige panna Jent!!!

Slecht beginnen en 6-2 winnen, kortom, wij hebben een geweldig stel gastjes bij elkaar. Maar winnen doen we alleen als we als de brandweer gaan voor elkaar mannen. We hebben een heerlijk ploegje die week in week uit toch het publiek op de banken krijgt. Ook vandaag was het publiek grote winnaar!!!  Volgende week Hattem uit, daar waar ze als ontbijt beginnen met spinazie. Zullen wel grote jongens zijn dus. Tot dan! Groeten van de blonde trainer!

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento